Aanpak

Intake & offerte

Tijdens het intakegesprek maken we uitgebreid kennis, kijken we waar de  knelpunten zitten en waar je behoefte aan hebt. Als ik je (gezins)situatie gezien heb, maak ik per ruimte een vrijblijvende offerte. Dat houdt het overzichtelijk en biedt de mogelijkheid om te kiezen wat je het eerst wilt doen.

Als je akkoord gaat met de offerte, maken we een afspraak om samen aan de slag te gaan. Dat kan ook in het weekend of per dagdeel. Als je wilt, kan ik een stappenplan opstellen waarmee je alvast voorwerk kunt doen, maar dat hoeft niet. Het voordeel kan zijn dat je er kosten mee bespaart.

We kunnen ook de hele klus van het begin tot het eind samen doen. Als je fysiek of anderszins niet in staat bent om mee te werken, dan doe ik het alleen, maar je aanwezigheid is wel nodig om te kunnen overleggen.

Weggooien

Iets weggooien kan moeilijk zijn, aan veel spullen kleeft ‘emotionele lijm’. Ik kan niet beslissen of iets weg mag, dat doe je zelf. Uiteraard help ik je daar mee.

Werk in uitvoering

Organizen is maatwerk. Het belangrijkste is dat we een methode ontwikkelen die voor jou werkt. Ik ben flexibel en sta tijdens een klus altijd open voor suggesties. Het is belangrijk dat je durft aan te geven wat je wilt. Het gaat om jouw huis, jouw spullen en jouw leven.

Klaar! Of toch niet?

Als ik geweest ben, zou je met een opgeruimd gevoel verder moeten kunnen. Mijn doel is namelijk niet alleen opruimen en ordenen, ik streef er ook naar om je voldoende inzicht te geven en simpele tactieken te leren, zodat je kunt voorkomen dat er opnieuw rommel ontstaat. Soms lukt dat zonder begeleiding niet meteen. Dan mag je me altijd bellen of mailen voor (gratis) advies.

 

06-55330810 | Caroline@GriepRuimtOp.nl