Hulptroepen

Soms gaat het niet alleen om het opruimen en organiseren, maar ook om klusjes waar je maar niet aan toe komt. Zoals het ophangen van die lamp die je een jaar geleden kocht, het wegwerken van rondslingerende snoertjes of het bevestigen van de boekenplanken die je maar aan liggen te kijken. Of misschien zoek je al tijden naar meer bergruimte, maar wil je geen standaardoplossing.

Klusjeman

Om alles in één keer aan te kunnen pakken, werk ik, als dat nodig is, samen met Alexander ten Bruggencate van ‘Wellicht’. In mijn ogen de creatiefste klusjesman die er is. Zo lang ik hem ken (meer dan 35 jaar) is het motto ‘wat zijn ogen zien, maken zijn handen’ op hem van toepassing. Hij kijkt wat rond, denkt na, onderzoekt de mogelijkheden, praat wat in zichzelf en… hij heeft een oplossing! En niet zelden is dat er één waar je zelf nooit opgekomen was: maatwerk waarbij jouw wensen altijd het uitgangspunt zijn.

Maar ook als het gaat om ‘simpel’ handwerk, zoals het ophangen van dingen of het in elkaar zetten van kasten, biedt hij solide kwaliteit: voor minder dan absoluut waterpas gaat hij niet en als iets hangt, hangt het stevig en voor altijd.

Flexibel

Alexander is flexibel en betrokken bij wat hij doet: als er na afloop bijvoorbeeld nog iets is wat je aan wilt passen, dan neem je gewoon weer contact met hem op. En ook als je slecht in je tijd zit, is er altijd een mouw aan te passen, bijvoorbeeld ‘s avonds of in het weekend.

 

06-55330810 | Caroline@GriepRuimtOp.nl