Caroline Griep

Ik ben een opgeruimd mens. Met veel plannen, veel bezigheden en veel energie. Dat veroorzaakte vroeger weleens de Alarmfase Chaos. Om de rommel de baas te blijven heb ik in de loop der jaren allerlei opruimmethodes ontwikkeld. Daarbij denk ik niet in problemen, maar in mogelijkheden. Opruimen is geen hogere wiskunde, maar een kwestie van beginnen en doen.

Naast mijn journalistieke werk hielp ik steeds meer mensen met opruimen. Daar leerde ik veel van, ook over de psychologische aspecten van ‘rommel’ en wat voor invloed die op je leven kunnen hebben. Zo ontwikkelde ik me al doende tot opruimcoach. Sinds 2012 combineer ik opruimen en mijn journalistieke werk met veel plezier.

Wonen heeft altijd mijn belangstelling gehad. Na mijn studie kunstgeschiedenis heb ik tien jaar als redacteur gewerkt bij onder meer Eigen Huis & Interieur, Villa d’Arte en Elle Wonen. Een van de leukste aspecten van dat werk vond ik het op bezoek gaan bij mensen om ze te interviewen over hun huis. Vooral de praktische oplossingen die ik zag inspireerden me vaak. Van die ervaring maak ik nu nog steeds gebruik.

Mensen, hun dromen, drijfveren én struikelblokken boeien me echter meer dan wat dan ook. Daarom help ik nu met opruimen en structuur aanbrengen. Ik geloof in een persoonlijke benadering en een zo simpel mogelijke aanpak. Als ik geweest ben, kun je met een opgeruimd gevoel verder.

Wil je meer weten? Neem dan nú contact op.

06-55330810 | Caroline@GriepRuimtOp.nl