Griep Ruimt Op op Libelle.nl

Griep Ruimt Op op libelle.nl! Daar ben ik uiteraard heel trots op… Als kind las ik Libelle al. En dat doe ik, na veertig jaar, nog iedere week met veel plezier. Later was het mijn droom om er ooit te werken. En ook dat doe ik inmiddels al een tijdje…

Toen ze me vroegen of ik voor hun site mijn twee bezigheden, opruimen en schrijven, wilde combineren, hoefde ik daar natuurlijk niet lang over na te denken. Dus blogde ik een tijd lang iedere week op libelle.nl.

Al mijn Libelle-blogs kun je hier lezen:

Doe het samen

Koester wat je hebt

Zo deden moeders dat toen

Opruimen met Marie Kondo

Sorry, let niet op de rommel

Als iets kapotgaat, gooi je het weg, toch?

Hoe is het met jouw rommelmagneten?

Doe één klus tegelijk!

Heb jij al een outbox?

8 dingen die écht weg kunnen

Een papierloze administratie

Nooit meer op zoek naar de gebruiksaanwijzing

Hoe lekker slaap jij tussen rondslingerende spullen?

Stress? Opruimen helpt!

Even beppen over plastic tasjes

Wees heel eerlijk: ga je dit ooit nog aantrekken?

Kinderen = rommel

Opruimen is het nieuwe mindfulness

06-55330810 | Caroline@GriepRuimtOp.nl