Opgeruimd leven is geen kunst

Als organizende journalist en als schrijvende organizer kom ik vaak onderwerpen tegen die raakvlakken hebben met opruimen. Eyeopeners die meer doen dan puur praktisch helpen je huis op te ruimen, omdat ze een andere kijk op zaken geven waar we dagelijks tegenaan lopen. Inzichten die kunnen zorgen voor leven in de opgeruimdste zin van het woord.

Daar schrijf ik ook over. Om mijn artikelen met zoveel mogelijk mensen te delen heb ik een eigen kanaal op het online tijdschrift TPO Magazine.

TPO Magazine is te lezen op Blendle, de online kiosk waar je door een snel groeiend aantal kranten en tijdschriften kunt bladeren en alleen betaalt voor de artikelen die je echt wilt lezen.

Meld je gratis aan!

Als je je aanmeldt bij Blendle, krijg je  2,50 euro tegoed. Daarmee kun je om te beginnen een aantal artikelen voor niets lezen! Zoals deze: Stop toch met sporten en Stomme pubers, rot toch op met die luizen!

Daarnaast blog ik op Libelle Daily iedere week over opruimen en deel ik mijn praktische tips vrijwel iedere dag op Twitter en Facebook.

 

 

 

06-55330810 | Caroline@GriepRuimtOp.nl