Personal Organizing

Geef jezelf weer ruimte, rust & energie

‘Ik kan hier ook nooit iets vinden!’ Denk, zeg of roep jij dat ook te vaak? Je zou heel graag iets aan de rommel om je heen willen doen, al tijden eigenlijk, maar je leven lijkt aan elkaar te hangen van to-do-lijstjes en verplichtingen. Dus wanneer moet je in hemelsnaam:

  • je studeerkamer opruimen?
  • je administratie op orde brengen en houden?
  • je uit zijn voegen barstende mailbox organiseren?
  • je overvolle kledingkasten uitmesten?
  • je rommelhok in een fatsoenlijke bijkeuken veranderen?
  • je kelder/zolder praktisch indelen?

Alarmfase Chaos

Een beetje rommelig huis is niet erg, dat betekent dat er geleefd wordt. Als de basis georganiseerd is, is het slechts een kwestie van rondslingerende spullen opruimen. Vervelend wordt het pas als je het overzicht kwijt bent geraakt en dingen geen vaste plek meer hebben; daar kun je echt last van hebben.

Als je huisgenoten hebt, praten jullie mischien nauwelijks meer met elkaar, maar kibbelen jullie wel voortdurend tijdens het zoeken naar wat dan ook. Dat is het begin van Alarmfase Chaos: een sneeuwbaleffect dat grip kan krijgen op ieder aspect van je leven. Een serieuze stressfactor, omdat het zonde van je energie is en een belemmering om de dingen te doen die je het liefst zou willen.

Wil je er vanaf?

Dat kan. En je hoeft het niet alleen te doen. Als opruimcoach kan ik je helpen. Samen brengen we snel weer structuur aan in je huis. En terwijl we dat doen, leer ik je simpele methodes waardoor het daarna niet meer uit de hand hoeft te lopen. Daardoor is het een investering met blijvend effect. Pure winst dus. In de vorm van meer ruimte, rust en energie.

Contact

Heb je een vraag? Neem dan nú contact met me op. Meteen een afspraak maken voor een intakegesprek kan natuurlijk ook.

 

06-55330810 | Caroline@GriepRuimtOp.nl